Activități

Curs de Teatru pentru Copii

La cursul de teatru copiii își dezvoltă încrederea în ei înșiși dar și încrederea între membrii echipei, învață să își gestioneze emoțiile, improvizează și își dezvoltă abilitățile narative și exprimarea corporală

Ateliere de joc părinți-copii

La atelierele de joacă în familie te relaxezi, te joci și asculți povești terapeutice, te reconectezi cu copilul tău și îl înveți prin propriul exemplu despre importanța relațiilor și a timpului petrecut împreună.

Curs Kineto – Terapie prin joc

Sănătatea noastră depinde de grija pe care o acordăm organismului nostru. Cu toții ne dorim o viață fără boli și griji și cu toții suntem de acord când vine vorba despre sănătate, că este pe primul loc. Un stil de viață sănătos este influențat de alimentație, oxigenare, hidratare corespunzătoare, relaxare, gânduri și emoții pozitive și bineînțeles multă mișcare.

Autocunoaștere prin joc și teatru – adulți

Îți dezvolți resursele emoționale și sociale. Exersezi roluri și personaje, te joci cu emoții și te flexibilizezi. Îți afirmi propria identitate, renunți la teama de eșec și te exprimi în concordanță cu ceea ce gândești și simți.

Psihoterapie și coaching

Terapia prin joc și dramaterapia (prin teatru) se adresează atât copiiilor, cât și adolescenților și adulților. Când erai copil foloseai jocul în mod natural pentru a te exprima, deci e normal să ne adresăm pe limba lor atunci când vrem să-i ajutăm, iar ca adolescent sau adult te folosești de simbolurile din joc și teatru pentru a pătrunde în tainele subconștientului și a descoperi cum funcționează acesta.


Scroll to Top